mercoledì 21 dicembre 2011

RECETA,PICA 4 STINET

INGREDIENTET:
  1. BRUMI PER PICEN
  2. SALCE DOMATESH
  3. VAJ,KRIPE
  4. 200GR DJATHE PICE (MOZZARELLA)
  5. 100GR PROSHUTE
  6. KERPUDHA,ULLINJ TE ZINJ PA FARE,
  7. 1SPEC I PJEKUR I PRERE NE RIPA
MENYRA E PERGATITJES:
SHTRIJME PETEN E PICES MBI 1 LETER FURE
SHTROJME NE TE 4-5 LUGE SALCE DOMATESH
SHTOJME PROSHUTEN TE NDARE NE COPA DHE ME PAS
KERPUDHAT,ULLINJTE E COPAT E SPECIT
MBULOJME TE GJITHA ME DJATHIN E PRERE HOLLE APO TE GRIRE DHE
SHTOJME EREZAT APO AROMAT E DESHIRUARA

-PIZZA DO TE PIQET NE FUREN E NGROHUR ME PARE NE 200° PER 20'

OREKS TE MIRE :))

Nessun commento:

Posta un commento